Известие

Collapse
No announcement yet.

леко въпросче

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• леко въпросче

imam alfa 156 1.8,i ot kakto sam ia vzela imam lek problem s debitomera,v smisal kogato sam na svetofara i chakam, zapochvat da mi igraiat oborotite bez prichina,imam ia veche 1 godina i sam smenila 3 debitomera za 1.8 i sas vseki sledvasht stavashe vse po zle,sled tolkova opiti hodene po "maistori" si ostanah sas staria mi,iskam da znam kakav e problema,ako moje niakoi da mi otgovori ,blagodaria predvaritelno.

Имам алфа 156 1.8 и от както съм я взела имам лек проблем с дебитомера, в смисъл когато съм на светофара и чакам, започват да ми играят оборотите без причина, имам я вече 1 година и съм сменила 3 дебитомера за 1.8 и със всеки следващ ставаше все по-зле, след толкова опити, ходене по "майстори" си останах със стария ми, искам да знам какъв е проблема, ако може някой да ми отговори, благодаря предварително!
    Last edited by търтей; d.m.y г., 10:25.

ок

Comment

от къде си? - за да ти дадем адекватен съвет?
      и е силно желателно, даже направо задължилетно, да пишеш на български
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

добре бе професори,от софия съм

Comment

Първоначално публикувано от vania23 Покажи съобщение
          добре бе професори,от софия съм
          Професоре,изчисти си дросела с някакъв кореселин или спрей до блясък и ще спрът да се менят оборотите.Ако не се оправи си купи Моторче на Празен Ход.Стига си сменявал дебитомери!
          Алфа Ромео 156 1,8TS/ГИ EasyGas

Comment

Колега. Това е жена или момиче... знам ли..., но както и да е. Какви неща я караш да прави

Ваня, ето този сервиз може да посетиш. Вярвам, че ще ти оправят колата. http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=9045
            Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

благодаря но моита е 1.8 ще се справат ли?там пише за 1.9?

Comment

колежке много те моля да се държиш учтиво и любезно

Comment

Лелееееее тука става горещо. Неберемедов стига се кара на момичето. Кожени мотори какво ли е това брейййййй
                  Младите са такива не дават една забележка да им направиш
                  Там дето те праща oem ще ти почистят дроселчето и бате бобо квалитетно ще ти предложи смяна на моторче за празния ход. При мен така стана ама моите се клатят в движение, може при теб друго да хване. Аз обаче не смених моторче и така си карам. Иначе съм чувал, че който слуша Бобо накрая все пак спира да псува оборотомера си. Но гаранция никога няма.
                  Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 10:58.
                  "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                  К.М.

Comment

колко пари ти взеха за това което ми казваш,че тая мойта кошница излезна златна на баща ми ,аз само карам,и от време на време сипвам бензин,че много нахална ще стана.

Comment

млада стара,няма значение,нито ме познава нито ми знае характера,тои ще ми казва "Ако не се оправи си купи Моторче на Празен Ход.Стига си сменявал дебитомери!"

Comment

Ако искаш съвети ще слушаш,
                        ако не искаш продължавай да сменяш дебитомери.
                        Какъв ти е характера, никой не го интересува.....
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                        Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                        Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

хем искаш мнения, хем като ти ги дадат казваш "къф е па тоя ще ми казва"

Comment

ае остаате момичету бе
                            мое да руса с големи цици

Comment

Чистенето на дросела май 20 кинта ми излезе, нещо такова беше не помня, но пак ти казвам може да имаш съвсем друг проблем аз не говоря като голям разбирач, отиди в сервиза и обясни какъв е проблемът.
                              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                              К.М.

Comment

Working...
                              X