imam alfa 156 1.8,i ot kakto sam ia vzela imam lek problem s debitomera,v smisal kogato sam na svetofara i chakam, zapochvat da mi igraiat oborotite bez prichina,imam ia veche 1 godina i sam smenila 3 debitomera za 1.8 i sas vseki sledvasht stavashe vse po zle,sled tolkova opiti hodene po "maistori"
si ostanah sas staria mi,iskam da znam kakav e problema,ako moje niakoi da mi otgovori
,blagodaria predvaritelno.
Имам алфа 156 1.8 и от както съм я взела имам лек проблем с дебитомера, в смисъл когато съм на светофара и чакам, започват да ми играят оборотите без причина, имам я вече 1 година и съм сменила 3 дебитомера за 1.8 и със всеки следващ ставаше все по-зле, след толкова опити, ходене по "майстори" си останах със стария ми, искам да знам какъв е проблема, ако може някой да ми отговори, благодаря предварително!

Имам алфа 156 1.8 и от както съм я взела имам лек проблем с дебитомера, в смисъл когато съм на светофара и чакам, започват да ми играят оборотите без причина, имам я вече 1 година и съм сменила 3 дебитомера за 1.8 и със всеки следващ ставаше все по-зле, след толкова опити, ходене по "майстори" си останах със стария ми, искам да знам какъв е проблема, ако може някой да ми отговори, благодаря предварително!
Comment